Warning: Illegal string offset 'html' in /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_topic.php on line 907
NEW SITE BUGS / CHANGES WANTED - Hardtuned.net - Page 3

Jump to content


- - - - -

NEW SITE BUGS / CHANGES WANTED 

site change
454 replies to this topic

#61 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 20 October 2011 - 11:25 AM

View Postkriss, on 20 October 2011 - 08:58 AM, said:

this is what im having a problem with at the moment

-mobile version sucks the fat one
-when you're in a thread that has more than 3-4 pages you cant just click "last" at the bottom to go to the last page you have to go one buy one, which is drainer if it has 50+ pages lol
-im not getting email notifications anymore of replys in threads ive posted in
-no more "active" bit at the top

Totally agree

I spend more time on here on my phone then I do compared to my laptop

#62 buoy

  • Joined:15-June 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:RAV4

Posted 20 October 2011 - 12:27 PM

ok might want to look at the z-index of either the banner or the pull-down-menu, as sometimes the pulldown menu is behind the banner. this was also an intermittent issue on the previous site and while you're editing the code, may want to take a look-see at fixing that up. worst case is they are wrapped in their own maze of js css and include files :yuck: but perhaps you could wrap mr banner in a div or span and give that a lower z-index. good luck!

Attached Thumbnails

  • Attached Image: z-index-ploblem.jpg

Edited by buoy, 20 October 2011 - 10:34 PM.


#63 SLY-031

  • Joined:22-July 04
  • Location:Australia SA
  • Car:Legnum VR-4

Posted 20 October 2011 - 01:17 PM

Also, no drop down menu at the bottom of each page to quickly jump to another section.

#64 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 20 October 2011 - 02:37 PM

nah we stripped that out as it was really bulky

testing attachment watermark:

Attached Thumbnails

  • Attached Image: horrorspec.jpg


#65 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 20 October 2011 - 03:01 PM

The lack of Show New Content sucks... I use that all the time...

#66 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 20 October 2011 - 03:02 PM

^^ it's under general? (there are 3 versions now)?

#67 Simon-S14

  • Joined:18-May 04
  • Location:Australia SA

Posted 20 October 2011 - 03:38 PM

possible to just make a tab or button for it on the forum list screen?

#68 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 20 October 2011 - 03:42 PM

yeah could do - people still use the forum list? :-S haha i thought the dropdowns at the top would eliminate the need?

#69 EnFlaMEd

  • Joined:06-January 05
  • Location:Australia SA

Posted 20 October 2011 - 03:44 PM

View PostTamimego, on 19 October 2011 - 07:13 PM, said:

External links should now open in a new window, please try it out.

Legend, cheers! Working for me no probs.

#70 SLY-031

  • Joined:22-July 04
  • Location:Australia SA
  • Car:Legnum VR-4

Posted 20 October 2011 - 03:49 PM

View Postloz, on 20 October 2011 - 02:37 PM, said:

nah we stripped that out as it was really bulky testing attachment watermark:

You're too bulky.

And since when was that my avatar. haahaha

Edited by SLY-031, 20 October 2011 - 03:50 PM.


#71 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 20 October 2011 - 04:12 PM

View Postloz, on 20 October 2011 - 03:02 PM, said:

^^ it's under general? (there are 3 versions now)?

Excellent... I just couldnt see it...

#72 sid280

  • Joined:09-August 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:Patrol Car

Posted 20 October 2011 - 04:12 PM

still get old front page when visiting - is this normal?

#73 Matty.vvl

  • Joined:12-March 08
  • Location:Australia NSW
  • Car:180sx

Posted 20 October 2011 - 05:57 PM

have the last 5 pages of members rides been deleted?

#74 SIRdriftsalot

  • Joined:02-October 07
  • Location:Australia NSW
  • Car:JDM S15

Posted 20 October 2011 - 06:24 PM

cars for sale section is screwed i think

Classifieds>Cars
v
v
Category>NSW

says there is no topics.

Edited by SIRdriftsalot, 20 October 2011 - 06:25 PM.


#75 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 20 October 2011 - 07:17 PM

Moblie web

How do u skip to the last page in a thread ?

I much prefer the old Moblie web skin

#76 free_state

  • Joined:17-June 09
  • Location:Australia QLD
  • Car:s13 ca18det

Posted 20 October 2011 - 07:30 PM

When looking in my content - only posts , can we have the envelope back that shows if there has been another comment in the thread you have posted in ? Also you should bring back the "date joined" .

#77 Rolled Cambers

  • Joined:14-July 09
  • Location:Australia VIC
  • Car:Nissan Silvia s13.

Posted 20 October 2011 - 08:19 PM

Love the new mobile layout. Sucks balls because it's slow.
No skip to last page button either. <- Get on to it Loz :P

I really dig the new drop down menu on pc though, way simpler and more modern!

Oh and Loz, do fix up the "Link" Button. There used to be add link, and then type something like "Click here" And you click that, now it just posts a full link.

Edited by Rolled Cambers, 20 October 2011 - 08:35 PM.


#78 kranze

  • Joined:17-October 08
  • Location:Australia SA
  • Car:NM35

Posted 20 October 2011 - 08:54 PM

probably been mentioned but (mobile version)

need page selection buttons, as well as goto first/last page buttons. really annoying having to click next/prev to get through a thread.

browsing in general off topic and when I click on a thread it's obviously a thread from another forum (was NSW section in this case) so it takes a bit to get back to the OT section

#79 kranze

  • Joined:17-October 08
  • Location:Australia SA
  • Car:NM35

Posted 20 October 2011 - 08:56 PM

also piss off the FB and twitter share buttons, they take up space and honestly no one is going to share any of this on fb or twitter.

replace the buttons with useful stuff.

#80 kranze

  • Joined:17-October 08
  • Location:Australia SA
  • Car:NM35

Posted 20 October 2011 - 10:07 PM

couple more:

active content button randomly decides what it wants to show; ie: active threads/active members etc, have to click sort by type and choose forums.

when I click on a thread via active topics it takes me to the first page of the thread, then when I get out of the thread and back to the forum it hasn't recognized that I've been into the thread and still says there is new content in the thread, if you understand that haha

thread preview while replying no longer exists?

btw my last 3 posts are all for mobile version

#81 Tamimego

  • Joined:12-September 08
  • Location:Australia QLD
  • Car:1991 180sx SR20DET

Posted 20 October 2011 - 10:27 PM

Just an update, I added First/Last page buttons beside the Prev/Next buttons for the Mobile skin. As for page numbers, I will try and find the best way to implement them, maybe a drop down box would be more appropriate for mobile?

Loz will be working on the mobile skin, making it more user friendly, however please note, the mobile skin is not and nor will it be a complete replacement for the PC forums, it's an add-on to be used along side the site.
Can we get enough of the "Bring back the old, forget the new" comments and focus now on improving the new site.

#82 buoy

  • Joined:15-June 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:RAV4

Posted 20 October 2011 - 10:44 PM

^ z-index bux fix please...

like this:


<div>
<div class='main_width menubg' style="position:relative;z-index:51;">

   <script type='text/javascript' src='/includes/opencube/qm_structure0.js'></script>


</div>
</div>

<div style="height: 93x;position:relative;z-index:50;">
<div class='main_width'><iframe id="adbox" style="border: 0" frameborder="0" scrolling="No" src="/showAd.php?zone=20"></iframe>
</div>
</div>

the line: position:relative;z-index:50; in the ad div and position:relative;z-index:51; in the menu div will *fix* it.

Here are the 2

with the z-index forcing the ad in front : http://www.xsdv.com/...nts/ns2011.html

with the z-index forcing the menu in the front : http://www.xsdv.com/...-zindexfix.html

:thumbsup:
easy. i think.



EDIT: There may be some funny stuff going on in the iframe itself, perhaps giving a higher z-index value... perhaps to be sure you should put the z-index for the menu at the highest allowed which is 2147483647.

position:relative;z-index:2147483647;

Edited by buoy, 20 October 2011 - 11:13 PM.


#83 Tamimego

  • Joined:12-September 08
  • Location:Australia QLD
  • Car:1991 180sx SR20DET

Posted 20 October 2011 - 11:13 PM

buoy I really hope you notice the typo's in your css. Can you tell me which browser you are using and having the z-index issues with?

#84 buoy

  • Joined:15-June 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:RAV4

Posted 20 October 2011 - 11:17 PM

i can't see the typos... anyway - i only really try it in chrome... and you need to put position:relative otherwise the z-index won't work. cheers.

#85 Tamimego

  • Joined:12-September 08
  • Location:Australia QLD
  • Car:1991 180sx SR20DET

Posted 20 October 2011 - 11:26 PM

You know what my bad, I mis-read your post, bad idea to be coding past midnight. I'll try your suggestion with the highest z-index.

#86 buoy

  • Joined:15-June 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:RAV4

Posted 20 October 2011 - 11:28 PM

no worries good luck! :thumbsup:

#87 buoy

  • Joined:15-June 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:RAV4

Posted 20 October 2011 - 11:39 PM

*sigh* there is an ad which has "Jump on it" on the left... and that consistently moves in front of the menu. it's something else... unfortunately. it's in the ads themselves.

#88 zeropsi

  • Joined:02-July 11
  • Location:Australia SA
  • Car:Fagstra

Posted 21 October 2011 - 06:35 AM

I got excited that I had a PM. Only to find it was a notification that Cambers qouted one of my posts.....Why would I want to know that Cambers qouted my post?

#89 blingcommander

  • Joined:05-October 06
  • Location:Japan
  • Car:Scooty-Puff Jr.

Posted 21 October 2011 - 06:43 AM

my pm notifications and quote notification?? goes behind the local/lifestyle etc menus

#90 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 21 October 2011 - 07:18 AM

Yay we can skip to the last page much more easier now

Wish we could get fast reply back





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!