Warning: Illegal string offset 'html' in /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_topic.php on line 907
Cant log in ? *first try deleting cookies* - Hardtuned.net - Page 2

Jump to content


Cant log in ? *first try deleting cookies* 

279 replies to this topic

#31 Guest_Guest_*

Posted 09 January 2005 - 01:14 PM

thanks

#32 ^DE$I^

  • Joined:02-October 03

Posted 06 February 2005 - 08:18 PM

Guys....

My username is ^DE$I^ and my email is bugsy_94@hotmail.com

I have not logged on in over a year and it says that the username does not exist.... but I have found some of my old posts on here?

Can you guys help me out? thanks...

Desi...

#33 Guest_Guest_*

Posted 08 February 2005 - 06:26 PM

tried deleting cookies... still a no go...

can anyone give me a hand?

^DE$I^

#34 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 09 February 2005 - 08:00 AM

It should be fixed now.

#35 Guest_Guest_*

Posted 09 February 2005 - 09:22 PM

thank you sooooo much sr180...

It works now :D

#36 Guest_Guest_gav_*

Posted 10 March 2005 - 04:51 PM

hi i signedup my username is gav or gavgav and my e-mail if foxs14@hotmail.com but i cant do any post or pm can you guys please help me

#37 Gavin031

  • Joined:16-August 06
  • Location:Australia SA
  • Car:R31 Ti RB30e+T

Posted 11 March 2005 - 04:05 PM

hi there can someone on the board tell me why i cant post any replys or send any pms

#38 Guest_Guest_gav_*

Posted 11 March 2005 - 04:09 PM

hey sr180 my e-mail address is foxs14@hotmail.com i think the user name is gav can u please help me

#39 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 12 March 2005 - 02:03 PM

Have you actually logged in? Try the login link. If it wont allow you to login, please post here what the error message is.

#40 toppdogg23

  • Joined:20-March 05
  • Location:Australia NSW
  • Car:Orange R32 GTST

Posted 20 March 2005 - 03:35 PM

was going crazy trying to figure out why i couldnt post

username:razor$harp

#41 nuf$ed

  • Joined:11-April 05

Posted 05 April 2005 - 02:03 PM

hey i tried deleting cookies but still not signing in its probably the $ in nuf$ed it worked yesterday tho

#42 nuf$ed

  • Joined:11-April 05

Posted 08 April 2005 - 09:36 AM

USERNAME: nuf$ed
EMAIL: *removed*

its saying, sorry we could not find a member called nuf$ed are you sure its correct

it was working the other day then that arvo i coulnt log in could you please help me out


thanks

#43 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 08 April 2005 - 09:43 AM

nuf$ed, on Apr 8 2005, 09:49 AM, said:

USERNAME: nuf$ed
EMAIL: stroy@hotmail.com

its saying, sorry we could not find a member called nuf$ed are you sure its correct

it was working the other day then that arvo i coulnt log in could you please help me out


thanks
Somehow your username has been wiped.

Just sign up using that name and email address again...

#44 nuf$ed

  • Joined:11-April 05

Posted 11 April 2005 - 06:44 PM

cheers

#45 timstacey

  • Joined:10-April 05
  • Location:Australia SA
  • Car:S15

Posted 12 April 2005 - 12:30 AM

I had the same problem after playing around with cookies with my Moailla Browser. all I did was reset my password, and log in with a new password. It appears like I can now in prooperly

#46 Guest_Guest_*

Posted 12 April 2005 - 08:37 PM

i having probs loggin in it says no such user or something my email is ssamm@optusnet.com.au

#47 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 13 April 2005 - 08:38 AM

Guest, on Apr 12 2005, 08:50 PM, said:

i having probs loggin in it says no such user or something my email is ssamm@optusnet.com.au
I cant find any acount that uses that email address. What was your username?

#48 Guest_Guest_*

Posted 22 April 2005 - 02:12 PM

Hi, I cant log in.. user name is yhy and email is still the same

#49 Guest_Guest_Fester_*

Posted 09 June 2005 - 08:52 PM

Username: Fester

I can't seem to log in ... again ... this happened about a week ago, I did everything I could think of (turned off all firewall protection, cleared cookies, restarted IE, pulled out hair, etc) but no result, then all of a sudden for no apparent reason it fixed itself.

It happened earlier tonight and seemed to fix itself after I restarted IE, but now its happening again. I've tried to reset my password 5 or 6 times so far tonight.

Possibly useful info for someone debugging the problem: each time the problem started up, it was immediately after I had answered a PM.

#50 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 09 June 2005 - 09:02 PM

Interesting... I'll look into it...

#51 Guest_Guest_Fester_*

Posted 10 June 2005 - 06:05 PM

Something that I forgot to add yesterday: when I try to reset my password, this is the error that I get:

===================
The error returned was:

Sorry, the Validation Key is incorrect for this member. Please check the URL or the data you entered into the form. If the error persists, please contact a member of staff to assist you. If this validation isn't recent, it's possible your old account has been removed.

#52 Fester

  • Joined:18-July 04
  • Location:Australia NSW
  • Car:S12 hatch (1984 Nissan Gazelle)

Posted 11 June 2005 - 11:52 AM

The password reset finally worked. I'm about to open a pm, I wonder if my login will go byebyes again... :(

If someone did something to fix the problem, then thankyou. If its just fixed itself for no apparent reason and you'd like some assistance working out what the underlying problem is then I'm happy to be a guinea pig.

#53 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 13 June 2005 - 02:25 PM

Ok, I'll be doing some tests this week on it. I'll let you know if I need your assistance.

#54 Guest_Guest_s15rspec_*

Posted 23 June 2005 - 10:15 AM

hi i can't seem to post or pm tryed changing email and have not got the validation email yet.

if u could plz change my email to 'mateo_is@hotmail.com'
user name: s15rspec

thanks heaps
mat

#55 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 23 June 2005 - 10:21 AM

Try logging in now. Once you have logged in, you should be able to change your email address.

If you cant, pm me and I will change it for you.

#56 s15rspec

  • Joined:09-May 05
  • Location:Australia SA
  • Car:sil80

Posted 23 June 2005 - 10:35 AM

thanks so much 4 that!!!
O YA!

#57 Scott

  • Joined:27-May 12
  • Location:Australia SA

Posted 04 July 2005 - 10:50 AM

Hi i have tryed to log in and it will not accept my user name or password. i believe user name is papasport

#58 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 04 July 2005 - 11:05 AM

Check your email. I have reset your password.

#59 Guest_Guest_p.h.a.t 180_*

Posted 05 July 2005 - 02:57 PM

Hi, Cant login, It logs in then as soon as i go 2 look at a topic etc it comes up with the log in...register sign?? Tried deleting cookies 2!!! My user name is p.h.a.t 180, email publammy@bigpond.net.au

Thanks!!

#60 sr180

  • Joined:05-January 03
  • Location:Australia ACT
  • Car:Nissan 1996 180sx.

Posted 05 July 2005 - 03:14 PM

Make sure that cookies are enabled on your web browser...




Reply to this topic


This post will need approval from a moderator before this post is shown. This restriction will be lifted when you have 1 more approved posts

  


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!