Warning: Illegal string offset 'html' in /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php on line 380

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:380) in /home/nissansi/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:380) in /home/nissansi/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:380) in /home/nissansi/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:380) in /home/nissansi/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_topic.php:380) in /home/nissansi/public_html/forums/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
S13 electrical issue - Hardtuned.net
←  Nissan Silvia (nissansilvia.com)

»
Hardtuned Classifieds

S13 electrical issue

aces51high's Photo aces51high 09 Apr 2017

I removed my motor and now I've reinstalled it and got it running. I noticed that my windows didn't work but I didn't pay attention to my clock lights or wipers. I pulled the dash out and removed the wiring behind the radio and now I don't have any indicators, parker lights and wipers. Also the hazard light button doesn't work. I've connected up everything when I removed my dash and the car still starts. I'm thinking a main fuse because I'm sure I haven't chopped any of the wiring for these parts and the windows where not working before I didn't anything. Any ideas?
Quote

pur40m's Photo pur40m 09 Apr 2017

Yeah check the main fuse i think its a 30 or 40amp fuse
Not your normal fuse its a large nissan item fuseable link
Quote