Warning: Illegal string offset 'html' in /home/nissansi/public_html/forums/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_topic.php on line 907
NEW SITE BUGS / CHANGES WANTED - Hardtuned.net

Jump to content


- - - - -

NEW SITE BUGS / CHANGES WANTED 

site change
453 replies to this topic

#1 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 09:13 AM

Hey Guys,

as you will have noticed we have gone through a pretty major update to the site!

There are still a HEAP of things i need to change and test - so i am looking for all members to help us out!

Please post any bugs you find or changes you want in this thread!

(please no general disucssion!)



Fixed:

-Avatar size (fixed)
-Avatar GIF Images (fixed - may need re-uploading by members)
-"Edited By" Font Size (fixed)

- Active topics added to main menu
- Font Sizing issues
- Intergrate Calendar


To Do:
  • mobile version needs alot of work
  • Quotes & Some Styles not working properly in domains other than ns
  • Intergrate Calendar - Front Page
  • Menu Issues in chrome (can't seem to find the error, can people please tell me their exact version ? works fine in my chrome)
  • facebook intergration needs implementation


#2 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 09:21 AM

Active topics is back under general menu (hard shift-refresh)

#3 Guppy-s14s1

  • Joined:04-September 09
  • Location:Australia NSW
  • Car:S14 series 1

Posted 19 October 2011 - 10:33 AM

This may just be the way I search but the search thing only finds keywords in threads not the topic heading can you change it to search headings too...

#4 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 10:34 AM

back to top is right at the bottom (central arrow)

search isn't working for me at all at present, so will get this fixed asap

#5 Mandi

  • Joined:24-January 05
  • Location:Australia QLD
  • Car:180 & R33

Posted 19 October 2011 - 11:06 AM

Where is the active content on the phone version of NS? I checked general car but it's not there? :)

#6 Flying180

  • Joined:29-March 05
  • Location:Australia SA

Posted 19 October 2011 - 11:07 AM

The following banner is one that blocks the drop down menus (latest chrome).

Attached Image: NScrop.gif

View PostMandi, on 19 October 2011 - 11:06 AM, said:

Where is the active content on the phone version of NS? I checked general car but it's not there? :)

Under the General Chat drop down menu, first in the list. (Might need to do a hard refresh)
In the image i posted, it's currently under the banner. It seems to be fine with other banners though.

#7 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 11:12 AM

Your Car > Silvia > Tech

View PostFlying180, on 19 October 2011 - 11:07 AM, said:

The following banner is one that blocks the drop down menus (latest chrome).

Attachment NScrop.gif


what version? i'm running 14.0.835.202 m and its all sweet? (chrome : about)

#8 Flying180

  • Joined:29-March 05
  • Location:Australia SA

Posted 19 October 2011 - 11:38 AM

View PostGareth01, on 19 October 2011 - 11:24 AM, said:

Last question: Why when I go into a topic does it automatically take me to the first page? Or am I doing somehting wrong?

click on the icon to the left of the topic title, it will take you to the last unread post. (probably a blue star).
Not sure about Mobile phones.

#9 snwfek

  • Joined:16-June 10
  • Location:Australia VIC

Posted 19 October 2011 - 11:59 AM

When using the site on iPhone and looking at a thread, you can't skip pages, only allows for previous page and next page.

Sucks when the thread has 20+ pages

#10 SIR ASHMAN

  • Joined:22-November 06
  • Location:Australia QLD
  • Car:CA18DET S13

Posted 19 October 2011 - 01:02 PM

Can we get the "Mark All As Read" button back.

So you can click "latest active topics" and once you have skimmed through mark them all as read, so the next time you hit "latest active topics" it only displays stuff that has had new content added.

I would use the "new since my last visit" feature, but since I never logout of the site it never dumps the older content that I have already seen.

Edited by SIR ASHMAN, 19 October 2011 - 01:05 PM.


#11 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 02:28 PM

View PostSimon-S14, on 19 October 2011 - 01:55 PM, said:

need to break up the wall of txt a bit.. when you click active topics theres just a shit load of topics and all are the same colour.. makes it a little hard to sort thro it all.

also margins need to be pushed out.. i got way too much blue on the sides
Not sure what you mean about wall of text, you mean it's a bit too much info?

margins: try holding shift and clicking refresh - i have mofidied them to be wider now.

View PostSK!D, on 19 October 2011 - 02:08 PM, said:

members ride section no longer has a thumbnail picture for the thread

Hope to get this fixed in the next week

View Postcazman, on 19 October 2011 - 02:11 PM, said:

Is it possible to default new content to posts instead of members?

? not sure what you mean.

#12 Simon-S14

  • Joined:18-May 04
  • Location:Australia SA

Posted 19 October 2011 - 02:46 PM

wider margin much better thanks.

as for wall of text.... well its just that. its all the same size font, same colour, and its not that easy on thr eyes.

#13 schmenz

  • Joined:08-August 05
  • Location:Australia SA
  • Car:93 Mx5 Clubman

Posted 19 October 2011 - 02:49 PM

I actually don't mind it! Upgraded to a newer version of IE at work and discovered it is 1000 times better than the older version of IE I was running

#14 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 03:02 PM

View PostSimon-S14, on 19 October 2011 - 02:46 PM, said:

wider margin much better thanks.

as for wall of text.... well its just that. its all the same size font, same colour, and its not that easy on thr eyes.
Do you find it's the same when viewing forum lists?

i have changed all fonts to 13px now instead of 14px - seems to be cleaner on my screen

#15 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 19 October 2011 - 03:12 PM

Change phone web back to how it was before

#16 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 03:15 PM

View PostSTR8E180, on 19 October 2011 - 03:12 PM, said:

Change phone web back to how it was before

will be able to change some things but not all....

(you mean like it was before the upgrade) ?

#17 DRE20

  • Joined:22-June 10
  • Location:Australia QLD
  • Car:97 s14a

Posted 19 October 2011 - 03:17 PM

Any info on the mobile page situation? will you be adding (if you can even do it) a goto last page button like on the previous layout?

#18 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 19 October 2011 - 03:18 PM

Please change phone web back to how it was !!! Please please please!!!!

#19 STR8E180

  • Joined:30-April 03
  • Location:Australia NSW
  • Car:GTR R34 V-SPEC

Posted 19 October 2011 - 03:19 PM

Yeah change it back to how it was before
New phone web FAILS on so many levels

#20 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 03:20 PM

View PostDRE20, on 19 October 2011 - 03:17 PM, said:

Any info on the mobile page situation? will you be adding (if you can even do it) a goto last page button like on the previous layout?

yeah i will get it sussed... have run out of time today, but should be dedicating 6-7 hours tommorow to changes as well.

#21 DRE20

  • Joined:22-June 10
  • Location:Australia QLD
  • Car:97 s14a

Posted 19 October 2011 - 03:21 PM

Cool man i look forward to seeing the improvements as they come :)

#22 Silvieson

  • Joined:22-October 06
  • Location:Australia QLD
  • Car:Aero S13

Posted 19 October 2011 - 03:24 PM

I actually don't mind the mobile version, just needs the old tool bar back at the top with active posts. Parts ect ect

#23 Lucas.

  • Joined:25-November 08
  • Location:Australia SA
  • Car:Toyota 4 runner

Posted 19 October 2011 - 03:25 PM

when you check your topics, it dosent show anything

#24 EnFlaMEd

  • Joined:06-January 05
  • Location:Australia SA

Posted 19 October 2011 - 03:31 PM

Can you please make external links open in a new tab. Shits me to tears when I click on something and then close the tab after I'm done forgetting that I no longer have NS opened thus having to open a new tab and go back through the website to get back to where I was. Yes I am too retarded to remember to right click.

#25 Lucas.

  • Joined:25-November 08
  • Location:Australia SA
  • Car:Toyota 4 runner

Posted 19 October 2011 - 03:32 PM

also, where are all the mebers ride threads? mine has gone?

#26 Judas

  • Joined:20-April 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:S1 - S14

Posted 19 October 2011 - 04:35 PM

View PostSimon-S14, on 19 October 2011 - 02:46 PM, said:

wider margin much better thanks.

as for wall of text.... well its just that. its all the same size font, same colour, and its not that easy on thr eyes.
slightly alternating colors like before or a bit more margin/border spacing would help if possible

Posted Image
I think there used to be a slight shading difference between listed topics?

Edited by Judas, 19 October 2011 - 04:36 PM.


#27 Spinning

  • Joined:11-August 10
  • Location:Australia QLD
  • Car:S13 SR20DE

Posted 19 October 2011 - 04:40 PM

I don't no if it's part of this but as soon as it changed I lost my build thread :( haha

#28 loz

  • Joined:31-December 97
  • Location:Australia QLD
  • Car:Nissan 200SX S14.5

Posted 19 October 2011 - 04:48 PM

Silvia build threads are all under "silvia" "members rides"

we will be moving them all to a central one soon!

#29 -traedayz-

  • Joined:20-January 08
  • Location:Australia VIC
  • Car:01 EVO 7 GSR

Posted 19 October 2011 - 04:58 PM

Agree with Kemp old phone version was awesome easy as can't seem to get it down pat on this new one. Also may just be me but there's no page numbers in threads only "next" so like if your going through a 30 page thread you can't skip to last page.

Also don't have that arrow for back to top on mobile version.

Site looks great otherwise haven't tried it on the pc yet.

#30 ONE_VIA_S13

  • Joined:14-April 05
  • Location:Australia VIC
  • Car:350Z

Posted 19 October 2011 - 05:17 PM

I find it amazing how many members use their phones to browse..





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!