Jump to content


S15 turbo in S13 black top. quick question 

2 replies to this topic

#1 lopezz

  • Joined:06-January 12
  • Location:Australia ACT
  • Car:nissan 180sx

Posted 28 March 2012 - 08:17 PM

hey guys the stock turbo on my RPS13 is very close to its inevitable death. so the time has come to upgrade but be cause im on a very tight budget with bills for rent, rego, phone ect.... im planing on getting a second hand S15 T28 and bolting it on my question is when the turbo is on do i have to remap my ECU ?
any other hints or tips would be much appreciated :)

#2 harris.

  • Joined:01-June 04
  • Location:Australia QLD
  • Car:180sx SR POWWAAAHH

Posted 29 March 2012 - 04:03 AM

It will be fine dude.. as long as you dont try to run stupid amounts of boost (which a t28 doesnt like anyways) you wont need a tune..

Be sure to budget for a set of braided lines as well, it will make the turbo swap about a thousand times easier.. ;)

#3 MRSR20

  • Joined:18-April 06
  • Location:Australia VIC
  • Car:s14a

Posted 29 March 2012 - 06:08 AM

will be fine.
I recall the intake snouts are angled differently?
but you'll work it out.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users




dfp


Common Links

  • About Us
  • Privacy Policy
  • User Agreement
  • Help & Support Forums
  • Advertise
  •  

    By your continued use of this site, you agree to follow all Rules & Guidelines and abide by the User Agreement outlined in our Terms & Conditions.

    Hardtuned Network is hosted by Sanity Technology

    Design, Site Management & Hotness provided by Loz.

    Big thanks to all our members and volunteers for making this network what it is today!