Jump to content

matt_s15NVS86

Standard Member
  • Content count

    84
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by matt_s15NVS86


  1. Ok.. so ive been searching all over the net and keep finding so much contradicting information on which wire the "tacho" wire is on a auspec s15 ECU.

     

    some sources say it a green/yellow wire in pin 3

    others say it a lilac/orange wire in pin 2

     

    Can someone that has wired a tacho to a auspec ecu and got results please tell me which wire to connect to.

     

    Its driving me mental..

     

    Cheers


  2. hey guys,

     

    I was just wondering what people have done with their sr's when upgrading cams.

     

    I only want to go to a 256 step cam but im not sure if i need to change the springs when i do that?

     

    Tomei state that they should just drop straight in with no need to change springs

     

    i just wanted to see if anyone has done this without changing springs

     

    Cheers


  3. I can get DMAX, have been selling DMAX products for a few years now.

     

    Although i saw you mentioned 'style' and thats a whole different ball game, fake is fake 1 day its good the next day its bad so id be cautious. Either pay really cheap and deal with the problems or pay good money and make sure its guaranteed to fit well.

     

    If you can get genuine than i would rather that save me all the hassles with buying a cheap one.. i PMD you Antonio


  4. Hey guys,

     

    i Know there are alot of shonky bodykit shops out there who claim to have fitting kits but infact there a mile out..

     

    im looking at buying a dmax style bonnet for my 2001 s15 and i was wondering where would be the best place to get it..

     

    what experiences have you had with kit shops and where do you think i should go to get the best fitting bonnet possible.

     

    Im in QLD but don't mind paying freight if it means i'm gonna get a good quality product.

     

    Cheers guys


  5. Hey guys,

     

    I Installed a strut brace on my S15 a while ago. But I had to remove it to change my plugs as one of the coilpacks was underneath it.

    When I put It back on and took it for a test drive I noticed the car wanting to pull to the left.

     

    It never done this before I removed it. Ive tried adjusting it but it hasn't helped.

     

    Any ideas as to why this would be happening??

     

    Cheers for any feedback


  6. a little while back i posted on here about the same problems and after some research and advice from some of u guys i replaced the crank angle sensor..

     

    this seemed to fix the problem but today on the drive from bowen to brisbane it happened again..

     

    it will ne traveling along nicely then all of a sudden lose power for a second then pick back up.. it happened 3 times within half n hour then it was fine for the rest of the trip..

     

    does anyone have any idea what it could be apart from the crank angle sensor??


  7. hey guys,

     

    well ive been having some dramas with me car.. its a S15 with a SR20DET in it..

     

    so twice now i have been driving along and the car has just died. but the first time it died then picked up again second time it died and lost all power... engine still had compression but no spark..

     

    after standing on the side of the road for an hour and numerous attempts to start it it decided to start no problem and drove home without happening again...

     

    after a little bit of research i think ive narrowed it down to either the Cam Angle Sensor or the Crank Angle Sensor..

     

    if anyone can shed abit more light for me that woukd be good.. any help would be appreciated.. cheers

×