Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'microtech'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • General Automotive Chat
    • New Member Introductions!
    • Members Rides
    • Car Photoshoots
    • Motorsports
    • Event Coverage
  • Classifieds
    • Latest Parts from our Sponsors
    • Cars for Sale
    • Bikes for Sale
    • Parts for Sale
    • Stuff for Sale
    • Wanted to Buy
  • Sponsors Forums
    • Sponsor Forums
  • Technical & Support
    • Fabrication & Customisation
    • Car Audio & Electrical
    • Nissan Silvia (nissansilvia.com)
    • Nissan Skyline (skyline-gt.com)
    • Nissan GTR (gtroc.com)
    • Nissan 350z (350tuned.com)
    • Toyota (ttuned.com)
    • Mazda (mazdatuned.com)
    • Subaru (subituned.com.au)
    • Mitsubishi (evotuned.com)
    • Honda (hondatuned.com)
    • Euro (eurotuned.com.au)
    • 4WD Chat
    • Bikes
  • Lifestyle
    • General Off Topic Discussions
    • Sports Forum
    • Holidays & Travelling
    • Fitness Diet Bodybuilding
    • Tech & Gadgets
    • Computer & Video Games
    • Movies, Video & TV
    • Music
    • Girls ONLY chat
    • Jokes & Fun Stuff
    • Art, Graphics & Photography
    • Careers & Jobs
  • State forums
    • Australia - South Australia
    • Australia - Victoria
    • Australia - New South Wales
    • Australia - Queensland
    • Australia - Western Australia
    • Australia - ACT
    • Australia - Tasmania
    • Australia - Northern Territory
  • ADMIN & HELP
    • **WEBSITE HELP FORUM**

Calendars

  • Show All
  • Australia - National
  • Australia - QLD
  • Australia - NSW
  • Australia - VIC
  • Australia - ACT
  • Australia - TAS
  • Australia - SA
  • Australia - WA
  • Australia - NT
  • New Zealand
  • Japan - Asia
  • United States & Canada
  • United Kingdom
  • Europe
  • International

Found 2 results

  1. I have myself an S14a, basic mods such as Tomei turbo, 1000cc injectors, 264 cams etc. I got a Microtech with a running tune for the same mods from a friend and wired it has half piggy back half stand alone if that makes sense. The ignition and injector wires were cut from the standard ecu and connected directly to the Microtech. The power, ground, water temp, throttle position and 'crank 1 & 2' were spliced into the original ecu's wires. The car cranks but the orange light on the Microtech won't flash when it does. Checked both spark and injector pulse and have nothing. Any help or advice is appreciated ! Cheers
  2. Hey ns.com members, Your assistance will be much appreciated I'll start from the start, earlier i gave my car a wash, then a small laps around the block with the typical burst Herr and there, and I first noticed that my engine light began flickering, then too my tacho began bouncing, my motor seemed to be revving perfectly fine, but the tach is showing odd low bouncing readings. I took it home, cooled down, left it for 20 mins and came back to start it, and now it won't fire. I can hear my fuel pump (yes I know its on the way out), can hear injectors, and starter motor is cranking, just no fire. Has anyone else experienced this problem/s before with microtech? Anyone that can help me out ill definitely return the favour.
×