Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • General Automotive Chat
    • New Member Introductions!
    • Members Rides
    • Car Photoshoots
    • Motorsports
    • Event Coverage
  • Classifieds
    • Latest Parts from our Sponsors
    • Cars for Sale
    • Bikes for Sale
    • Parts for Sale
    • Stuff for Sale
    • Wanted to Buy
  • Sponsors Forums
    • Sponsor Forums
  • Technical & Support
    • Fabrication & Customisation
    • Car Audio & Electrical
    • Nissan Silvia (nissansilvia.com)
    • Nissan Skyline (skyline-gt.com)
    • Nissan GTR (gtroc.com)
    • Nissan 350z (350tuned.com)
    • Toyota (ttuned.com)
    • Mazda (mazdatuned.com)
    • Subaru (subituned.com.au)
    • Mitsubishi (evotuned.com)
    • Honda (hondatuned.com)
    • Euro (eurotuned.com.au)
    • 4WD Chat
    • Bikes
  • Lifestyle
    • General Off Topic Discussions
    • Sports Forum
    • Holidays & Travelling
    • Fitness Diet Bodybuilding
    • Tech & Gadgets
    • Computer & Video Games
    • Movies, Video & TV
    • Music
    • Girls ONLY chat
    • Jokes & Fun Stuff
    • Art, Graphics & Photography
    • Careers & Jobs
  • State forums
    • Australia - South Australia
    • Australia - Victoria
    • Australia - New South Wales
    • Australia - Queensland
    • Australia - Western Australia
    • Australia - ACT
    • Australia - Tasmania
    • Australia - Northern Territory
  • ADMIN & HELP
    • **WEBSITE HELP FORUM**

Calendars

  • Show All
  • Australia - National
  • Australia - QLD
  • Australia - NSW
  • Australia - VIC
  • Australia - ACT
  • Australia - TAS
  • Australia - SA
  • Australia - WA
  • Australia - NT
  • New Zealand
  • Japan - Asia
  • United States & Canada
  • United Kingdom
  • Europe
  • International

Found 2 results

  1. I have looked for the answer on this and have not really found a definitive solution. It is difficult to search for something like this as people have so many terms for suspected miss fire; puttering, spluttering..... When the engine revs between 2500-3000 RPM there is an inconsistent miss. The miss only seems present when trying to maintain revs between 2500-3000, not while accelerating nor decelerating. It will occur in all gears as well as neutral free revving. If you have had this issue before and have solved it, or know of post where someone else has solved this issue can you please let me know. Thanks.
  2. Hi guys, I have a problem with my S15...When i accelerate, even slightly it will miss/splutter between 2000rpm-3500rpm. Once the revs pick up it seems to go fine, no problem. It idles fine, and doesn't seem to have any problem when cold, however the problem appears and gets worse as the engine warms up. So after the engine gets hot its pretty much undriveable. So in summary, cold (running less than 10-15min), idle and high revs or almost zero accelerator and it is all ok but when hot, low revs and it will misfire. Its fairly stock, just FMIC, pod, 3inch exhaust and split dump. I just put on a brand new AFM as i thought that was the problem but it didnt help at all. 12 month old fuel pump O2 sensor is only 18 month old. Any ideas? Thanks in advance. Michael
×