Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problems if left on?'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • General Automotive Chat
    • New Member Introductions!
    • Members Rides
    • Car Photoshoots
    • Motorsports
    • Event Coverage
  • Classifieds
    • Latest Parts from our Sponsors
    • Cars for Sale
    • Bikes for Sale
    • Parts for Sale
    • Stuff for Sale
    • Wanted to Buy
  • Sponsors Forums
    • Sponsor Forums
  • Technical & Support
    • Fabrication & Customisation
    • Car Audio & Electrical
    • Nissan Silvia (nissansilvia.com)
    • Nissan Skyline (skyline-gt.com)
    • Nissan GTR (gtroc.com)
    • Nissan 350z (350tuned.com)
    • Toyota (ttuned.com)
    • Mazda (mazdatuned.com)
    • Subaru (subituned.com.au)
    • Mitsubishi (evotuned.com)
    • Honda (hondatuned.com)
    • Euro (eurotuned.com.au)
    • 4WD Chat
    • Bikes
  • Lifestyle
    • General Off Topic Discussions
    • Sports Forum
    • Holidays & Travelling
    • Fitness Diet Bodybuilding
    • Tech & Gadgets
    • Computer & Video Games
    • Movies, Video & TV
    • Music
    • Girls ONLY chat
    • Jokes & Fun Stuff
    • Art, Graphics & Photography
    • Careers & Jobs
  • State forums
    • Australia - South Australia
    • Australia - Victoria
    • Australia - New South Wales
    • Australia - Queensland
    • Australia - Western Australia
    • Australia - ACT
    • Australia - Tasmania
    • Australia - Northern Territory
  • ADMIN & HELP
    • **WEBSITE HELP FORUM**

Calendars

  • Show All
  • Australia - National
  • Australia - QLD
  • Australia - NSW
  • Australia - VIC
  • Australia - ACT
  • Australia - TAS
  • Australia - SA
  • Australia - WA
  • Australia - NT
  • New Zealand
  • Japan - Asia
  • United States & Canada
  • United Kingdom
  • Europe
  • International

Found 1 result

  1. As many know,for YEARS ive tried to get my car to run right and even 4-5 jap tuners could not fix the 180 as it had TERRIBLE flat spots,miffire,bogging down. I went to somewhat of a Jap car whiz today who lives near me and specialises in 300ZX's ,I was there for hours and we did a compression test = 2 pots were 150 and other 2 were 145,Leakdown test done too = all good. at one point in the day he grabbed another ECU ( stock) , mine is chipped ,we then fitted his ECU and took the car out for a spin and it now boosted all through the rev range for once!!!! and pulled hard like never before. We get back to his place and check my ECU and ive left it in " DIAGNOSTIC MODE!" ,he says left like that it alters certain operations in the ECU and I am now wondering if this is correct and has been the trouble all along?. So is this correct that if your driving about and the ECU is left in Diagnostic Mode that the car will not function correctly?,it still has a bit of missfire but the guy seems to think its nothing to worry about??,all in all it now drives like it never has before......
×