Jump to content
Sign in to follow this  
Pat180

Car stalling

Recommended Posts

Just fixing the old girl up after being defected and have removed my EBC (profec B spec II). Now, I'm having a problem with the car continually stalling when idling and was wondering if it was due to me not having hooked something back up that I should have.

 

g.JPG

 

In the pic there's this thing on the turbo side of the engine bay with two nipples, both with covers on them (1&2). As I didn't install the EBC I wasn't sure if they needed some form of vacuum line to them. Also, at (3) there are two nipples pointing straight up that have nothing going to them. Just wondering if I'm missing something.

 

Also, on a side note, I have removed my BOV and it's now running without one, I'm not sure if that would affect it.

 

Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vacuum leak.

From a line, or your bov.

How was it removed?

 

It came off my intercooler pipe on the hot side (Trust v-spl cooler, it has an attachment for a BOV) so I just took it off and plugged that up with a stopper and the vacuum line that was running to it I just removed (it was part of a 3 way connector that I changed to 2).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Secondary to me being a jackarse, I've just discovered that the vacuum line in the pic below is actually not connected to anything... does anyone know where it should be heading to?

 

photo1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×