Jump to content
Sign in to follow this  
antonio

Site is always down.. WHAT THE GOSH?

Recommended Posts

Click link.. click back site down.. click refresh site down.. go directly to nissansilvia.com site down.. close browser and open again site down.. wait 2mins.. Site back up?

 

Or is it only me.....

 

 

Forbidden

You don't have permission to access /forums/index.php on this server.

 

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea nearly 50% of the time for me.

Really shits me when I'm PM'ing or I've written out a long post and it gets wiped.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think loz accidentally kicked the socket out of the wall and didn't put it back properly.

 

Either that or he's on a power trip and flicking the switch while repeating, "HardTuned on, HardTuned off, HardTuned on, HardTuned off."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have the same problem, I just open it in new tabs, seems to work like that.

 

Actually easier to use my phone (x10 android) it doesnt seem to have the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think loz accidentally kicked the socket out of the wall and didn't put it back properly.

 

Either that or he's on a power trip and flicking the switch while repeating, "HardTuned on, HardTuned off, HardTuned on, HardTuned off."

+1! It's this for sure!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea nearly 50% of the time for me.

Really shits me when I'm PM'ing or I've written out a long post and it gets wiped.

 

 

Yea same here.

Im now copying my comment just before i post it so if it does cut out then im sweet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

there was a thread a few days about this. but an admin closed it and said it was bs

Share this post


Link to post
Share on other sites

there was a thread a few days about this. but an admin closed it and said it was bs

 

NS ran by the Egypt gumbyment aswell?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try using a proxy server on NS because work blocked it... Makes this problem a thousand times worse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

%$#$#@!!!

 

this site is down 90% of the time now

 

 

the site needs to get its act together.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem is NS started as Loz trying to provide a cool place for peeps with Silvia’s

 

Now it’s a huge site that generates the cashmoneys

 

Loz has enough on as it is without the site

 

I think he needs to recruit someone to maintain the site

 

p.s. not trying to be negative

Share this post


Link to post
Share on other sites

there was a thread a few days about this. but an admin closed it and said it was bs

 

He didn't say it was BS, he said it was being looked into which it is rolleyes.gif

 

It's being looked into guys. Should be resolved soon.

 

http://nissansilvia.com/forums/index.php?showtopic=477995

 

 

We're all experiencing the problem, so it's not being ignored.

Share this post


Link to post
Share on other sites

there was a thread a few days about this. but an admin closed it and said it was bs

 

He didn't say it was BS, he said it was being looked into which it is rolleyes.gif

 

It's being looked into guys. Should be resolved soon.

 

 

different thread.

 

 

why is it taking so long?

you could of rebuilt the entire site in that time

Share this post


Link to post
Share on other sites

As much as I hate it being down,

It's not like we have a right to bitch and moan about it like we're owed it.

 

In the end, it's a free site for us and i'm glad it's here to begin with ey.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIX THE *milkshake* :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be the hosting that Loz has the site hosted on. If they have multiple servers for load balancing, they may have one server that is configured differently to the others and this server returns the "forbidden" message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it took me 26 tries to get into this page alone...:thumbsup: heaps annoying.

Edited by MeisterS15

Share this post


Link to post
Share on other sites

there was a thread a few days about this. but an admin closed it and said it was bs

 

He didn't say it was BS, he said it was being looked into which it is rolleyes.gif

 

It's being looked into guys. Should be resolved soon.

 

http://nissansilvia....howtopic=477995

 

 

We're all experiencing the problem, so it's not being ignored.

 

I got 403'd when clicking on the link laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clear your browser history.

 

I did and the site is heaps better now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As much as I hate it being down,

It's not like we have a right to bitch and moan about it like we're owed it.

In the end, it's a free site for us and i'm glad it's here to begin with ey.

FIX THE *milkshake* :P

 

Technically speaking, its not Free.. Sure its free in our pocket.. But we generate the website money by viewing it and clicking on the Ad's that may popup..

 

As they say Time = Money, if we all didn't put in the time to view the site, there would be no money :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seriously.. I was ok with it for a little bit but it's just f**king stupid.

Anyway to just restore it to how it was and leave it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i remember back in the day when the site worked... lol

 

yeah ive been getting the 403 error a fair bit too.

 

 

 

 

 

 

psst... i dont think any of the updates have actually made this site any better, just sayin' :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 out of 3 timea i get 403 forbidden bellshit!

its really possing my off!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well atleast i know it's wasn't just me who was experiencing it. f**k its annoying

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm trying to reply to pm's but it won't load, this is the only thing that loads, sometimes, and I have to use it on my phone, pretty over it

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think all of us are getting the 403 warning, but earlier today i was blocked from entering NS (using Norton security) because it was deemed a "malicious website".:unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting pretty sick of it ay, just getting plain annoying

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×