Jump to content
Sign in to follow this  
FD_DRIFT

Power FC djetro

Recommended Posts

Hi,

Im currently fitting an s15 jdm pfc d jetro and it won't start :/ it sounds like the fuel pump is being powered up but makes a funny ticking noise instead of the normal whirring noise the hand controller starts up also but just cranks, The car is an s13 with a jdm s15 engine loom and ecu the stock s15 ecu runs the car fine.. Would anyone have an idea what it could be?

 

Cheers

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

What did u do about the map sensor and air temp sensor ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's all jdm ecu,loom, motor, pfc. I wired up the ait sensor as per the pfc manual instructs to add the plug to pin 26 and join the ground to pin 21, and map sensor wire plugged into the side of the pfc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The hand controller just sits in the apexi logo part, and doesn't come out of it

 

The egi pump relay also clicks off its rocker when ign is on, I checked the wires at the relay the earth wire on channel #3 flickers like crazy doesn't stay constant

Edited by FD_DRIFT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×